Gazi Osman Paşa İlkokulu

Vizyon: Kocasinan Gazi Osman Pasa İlköğretim olarak, Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen, çağdas, laik, Atatürk´çü, Kendisi ve toplumu ile barışık, Bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen esnek düşünme yeteneği gerçekleştirebilen ,iletişime açık, Ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktadır.

Misyon: Kocasinan Gazi Osman Pasa İlköğretim Okulu olarak, Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, onların eğitimli ,bilgili,becerikli ,girişken, kendine güvenin bireyler olarak Türkiye´nin üretken gücünün temel taşları olmaları için çalışıyoruz. Öğrencilerimizi, içinde bulunduğumuz çağın imkanlarını kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen ;tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmek varız.

Başarılar:

Yabancı Dil: